Таїсія Повалій на виборах у Росії. Джерело: Instagram

У зрадниці Повалій конфіскували сім земельних ділянок, BMW, житловий будинок і права на дев’ять пісень

Вищий антикорупційний суд ухвалив рішення про стягнення на користь держави активів, що належать екс-нардепці України та співачці Таїсії Повалій, яка прийняла російське громадянство. В зрадниці конфіскували, автомобілі, нерухомість, зброю та права на пісні.

Про це повідомила прес-служба ВАКС.

Відомо, що 22 жовтня колегія суддів задовольнила позовну заяву Міністерства юстиції України до народної артистки України та застосувала до неї санкцію. Так, ВАКС ухвалив рішення стягнути у дохід держави активи, належні співачці. Зокрема:

  • транспортний засіб BMW;
  • пристрій вітчизняного виробництва для відстрілу набоїв, споряджених гумовими або аналогічними за своїми властивостями еластичними метальними снарядами несмертельної дії;
  • майнові права на музику та слова до дев'яти пісень ("Обниму тебя", "Любить, понимать и слушать", "Ангелы-хранители", "Назавжди", "Просто я хочу", "Бусинки любви", "Больше чем близко", "Я лечу в даль с тобой синюю", "Доброе утро").

Також суд стягнув активи щодо яких зрадниця може прямо чи опосередковано вчиняти дії, тотожні за змістом здійсненню права розпорядження:

  • сім земельних ділянок, розташованих у Київській області, загальною площею 9,3095 гектара;
  • житловий будинок загальною площею 442,8 квадратних метрів;
  • домоволодіння загальною площею 101 квадратний метр;
  • транспортний засіб BMW Х5;
  • три пристрої вітчизняного виробництва для відстрілу набоїв, споряджених гумовими або аналогічними за своїми властивостями еластичними метальними снарядами несмертельної дії та мисливської гладкоствольної зброї.

Що відомо про Таїсію Повалій

Таїсія Повалій — українська та російська співачка, авторка пісень, народна артистка України, колишня народна депутатка України від "Партія регіонів", яка наразі мешкає у Москві. Вона бере участь у пропагандистських концертах.

15 лютого 2024 року СБУ зібрала доказову базу та повідомила про заочну підозру співачці Таїсії Повалій за колабораційну діяльність та підтримку збройної агресії Росії проти України.

Нагадаємо, раніше співачка Таїсія Повалій на одному з пропагандистських шоу на російському телебаченні розповіла, що 24 лютого у Москві опинилась дивом і зрозуміла, що так звана "спеціальні воєнна операція" покликана, щоб її рятувати.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 23.10.2024 14:55