Таїсія Повалій на виборах у Росії. Джерело: Instagram

Проголосувала на "виборах Путіна": зрадниця Повалій похизувалася російським паспортом

Колишня народна депутатка України та співачка Таїсія Повалій отримала російське громадянство. Тож вона мала можливість взяти участь у фарсі під назвою "президентські вибори в Росії".

Про це повідомило hromadske з посиланням на фото співачки з її соціальних мереж. Там вона стоїть із паспортом Російської Федерації на тлі банера президентських виборів.

"Я проголосувала за щасливе майбутнє своєї країни Росії. Мене переповнює неймовірна гордість за те, що я є частиною великого народу", — встигла Повалій уже дати коментар пропагандистському виданню "Московський комсомолець".

Вона додала, що проголосувала "за шлях до світла та творення". Каже, що "щаслива", оскільки у "важливий для країни день віддала свій голос".

Раніше Служба безпеки України заочно повідомила про підозру Таїсії Повалій за трьома статтями Кримінального кодексу України:

  • колабораційна діяльність;
  • публічні заклики до агресивної війни;
  • виправдовування, визнання правомірною збройної агресії Росії проти України.

У разі затримання Таїсії Повалій "світить" до 12 років ув'язнення.

Нагадаємо, ще восени минулого року відомий український блогер Богдан Беспалов запевняв, що відома співачка родом з України Таїсія Повалій офіційно є громадянкою Російської Федерації. Документально підтверджено, що вона отримала російський паспорт. При цьому сталося це в "символічну" дату — 24 серпня, тобто в День Незалежності України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 17.03.2024 22:44