Фото: Telegram-канал Петра Андрющенка

Удар по базі окупантів у Скадовську: з'явилися перші дані про втрати росіян

Збройні сили України 9 листопада завдали удар по базі російських військових у місті Скадовськ на Херсонщині. Внаслідок "прильоту" у армії країни-агресорки є поранені та "двохсоті".

Про це заявив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Варто зауважити, спочатку повідомлялося, що "приліт" стався по базі "Лотос", проте за уточненою інформацією влучання було в районі будівлі колишнього колгоспу на перетині вул. Гагаріна та Портова.

За його словами, щонайменше 15 окупантів отримали поранення, а ще п'ятеро — загинули.

"Все заблоковано, і близько не пускають.Вже відомо про  мінімум 15 поранених та п'ять "хороших русских", що ніколи не повернуться додому", — наголосив Андрющенко.

Окупанти заявили про ракетний удар по Скадовську

Фото: Telegram-канал Петра Андрющенка

Водночас гауляйтер Херсонщини Володимир Сальдо запевняє, що влучання було у приватний сектор. За словами окупанта, російська ППО нібито збила одну ракету, ще одна влучила у приватний сектор.

Крім того, російська сторона офіційно підтвердила втрати в особовому складі внаслідок удару ЗСУ по базі рашистів. Зокрема, Слідчий комітет РФ відкрив кримінальну справу за фактом обстрілу. 

Окупанти заявили про ракетний удар по Скадовську

Скріншот

Нагадаємо, раніше Головне управління розвідки Міністерства оборони України заявило, що 8 листопада 2023 року о 08:40 внаслідок вибуху автомобіля було ліквідовано "депутата" так званого "вєрховного совєта ЛНР" від російської партії ЛДПР ― Філіпоненка Михайла Юрійовича.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.11.2023 14:58