Збірна України з футзалу. Джерело: ФІФА

Україна — Франція: де та коли дивитись матч за "бронзу" ЧС з футзалу

У неділю, 6 жовтня, збірна України з футзалу зіграє проти Франції у межах матчу за "бронзу" чемпіонату світу-2024 з футзалу. Матч пройде в Узбекистані.

Як повідомляє "Суспільне спорт", гра розпочнеться о 15:30 за київським часом. Транслювати поєдинок будуть на телеканалах "Суспільного". Також гру можна буде подивитися на YouTube-каналі "Суспільне Спорт".

Варто зауважити, що напередодні підопічні Олександра Косенка перервали серію з чотирьох перемог поспіль. Зупинити українців у півфіналі вдалося лише Бразилії (3:2), яка вийшла у фінал, де зіграє проти Аргентини. 

Суперник збірної України визначався в іншому півфіналі, який пройшов у четвер, 3 жовтня, грали між собою Франція та Аргентина. Перемогу здобули аргентинці, які на 37-й хвилині гри реалізували пенальті та закінчили матч з рахунком 3:2 на свою користь. 

Зазначимо, що французька команда дебютанти на чемпіонаті світу з футзалу. Досі ця команда ніколи не брала участь у великих міжнародних форумах, зокрема чемпіонатах Європи. З шести матчів на ЧС французи виграли чотири: у групі виграли у Гватемали (6:3) та Венесуели (7:3), у плей-оф переграли Таїланд (5:2) і Парагвай (2:1). Втім, зазнали поразки від Ірану (4:1).

На офіційному рівні команди перетиналися одного разу — зіграли внічию (2:2) у третьому раунді кваліфікації ЧС-2021, куди не пройшли обидві команди. Також було два товариських матчі. У 2018 році перемагали французи (3:1), а цього року команди зіграли в нічию (4:4). 

Нагадаємо, що київський футзальний клуб "ХІТ" отримав суперників в основному раунді Ліги чемпіонів сезону-2023/2024. Команда зі столиці — єдиний учасник від України в цьому турнірі. За результатами жеребкування суперниками киян у групі стали "Картахена" (Іспанія), "Андерлехт" (Бельгія) та "Рекорд" (Польща). Міні-турнір пройде в Бельгії, в період з 22 по 27 жовтня.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 06.10.2024 05:45
Збірна України з футзалу. Джерело: ФІФА