Збірна України з футзалу. Джерело: ФІФА

Збірна України з футзалу пробилась у півфінал чемпіонату світу, розгромивши Венесуелу

У чвертьфінальному матчі чемпіонату світу з футзалу збірна України розгромила команду Венесуели. Поєдинок завершився з рахунком 9:4 на користь "синьо-жовтих".

Українці провели нервовий перший тайм, вирвавшись уперед лише наприкінці 20-хвилинки — 5:3 у підсумку. У другому таймі нашим землякам вдалось розвинути успіх, забивши чотири м'ячі у ворота суперників. Цікаво, що у воротах Венесуели розписався навіть голкіпер нашої команди — Олександр Сухов.

Україна — Венесуела 9:4
Голи: Абакшин, 5, 16, 18, Шотурма, 14, Швед, 20, Семенченко, 21, Сухов, 27, Чернявський, 32, Микитюк, 38 — Франсія, 6, Віамонте, 16, Відаль, 17, Морілло, 30.

Вже у півфіналі наша команда зіграє зі збірною Бразилії, яка обіграла Марокко з рахунком 3:1.

Варто зазначити, що Венесуела встановила новий національний рекорд на чемпіонатах світу — вперше зіграла у чвертьфіналі. Досі команда лише одного разу доходила до стадії 1/8 фіналу — на дебютному чемпіонаті світу 2021 року.

Нагадаємо, раніше українські футзалісти перемогли команду Нідерландів із рахунком 3:1 в 1/8 фіналу чемпіонату світу, який триває в Узбекистані. "Синьо-жовті" вдруге у своїй історії пройшли до чвертьфіналу таких змагань.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 29.09.2024 20:03