Україна і Грузія обговорили питання розвитку міжпарламентського двостороннього співробітництва

08 ЛИСТОПАДА 2017 09:53

7 листопада, заступник голови Комітету у закордонних справах Борис Тарасюк провів зустріч із делегацією групи Парламенту Грузії з міжпарламентської співпраці з Україною на чолі з Георгієм Мосідзе,  інформує TrueUA.

На сайті Верховної Ради України зазначається, що у ході зустрічі сторони обговорили сучасний стан українсько-грузинських відносин та окремо відзначили високий рівень розвитку міжпарламентського двостороннього співробітництва. Окрему увагу було приділено співробітництву в міжпарламентських асамблеях та міжнародних організаціях ЄвроНест та ОБСЄ, що сприятиме деокупації і відновленню територіальної цілісності обох держав.

Грузинська сторона наголосила на важливості для її країни проведення двосторонніх візитів на рівні міжпарламентських груп, що сприятиме активізації міжпарламентських зв’язків між Верховною Радою України і Парламентом Грузії та створенню сприятливої атмосфери для подальшої інтенсифікації політичного діалогу і всебічного розвитку дружніх і стратегічно важливих партнерських відносин між нашими країнами.

Політика, 08.11.2017 09:53