Кирило Буданов. Джерело: gur.gov.ua

Україна максимально близька до обміну з Росією "всіх на всіх", — Буданов

Росія ускладнює ситуацію навколо обміну військовополоненими "всіх на всіх". Українська ж сторона впевнена, що незабаром у цьому напрямку відбудуться суттєві зрушення.

Про це повідомив керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов у ефірі національного телемарафону "Єдині новини".

"Процес обміну військовополоненими триває і станом на зараз. Є певні технічні труднощі. Я вважаю, що через не зовсім правильну позицію Російської Федерації. Але ми й це подолаємо", — сказав Буданов.

Керівник Головного управління розвідки додав, що на теперішній момент існують певні перепони, які створює винятково Росія, і над їхнім подоланням триває робота.

За його словами, ця ситуація не настільки складна, як можна собі уявити. Тож Україна максимально близька до того, щоби найближчим часом Росія пішла назустріч щодо обміну полоненими "всіх на всіх".

"Просто треба знайти правильні шляхи урегулювання цього моменту", — наголосив Буданов.

Нагадаємо, що в травні секретар робочої групи з питань взаємодії зі ЗМІ та родичами захисників Координаційного штабу Богдан Охріменко заявляв, що можливість проведення обміну полоненими між Україною та Росією за формулою "всіх на всіх" значно збільшилась.

19 травня відбулася зустріч з родинами військовослужбовців 503-го окремого батальйону морської піхоти. На цій зустрічі обговорили можливість обміну "всіх на всіх".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.09.2023 17:08