Україна поступилась Італії у матчі відбору на Євро-2024: підопічні Реброва втратили позиції в групі

Щойно завершився матч відбору на Євро-2024, в якому збірна Італії приймала національну команду України. Перемогу здобули господарі поля з рахунком 2:1.

Поєдинок проходив на стадіоні "Сан-Сіро" у Мілані. Підопічні Сергія Реброва у напруженій боротьбі мінімально поступились чинним чемпіонам Європи у боротьбі за вихід на наступну континентальну першість. Тепер наша збірна розташувалась на третій сходинці турнірної таблиці, поступаючись італійцям у додаткових показниках.

Італія — Україна 2:1

Голи: Фратезі, 12, 29 — Ярмоленко, 41

Варто відзначити, що до початку матчу букмекери були переконані, що очевидним фаворитом матчу відбору на Євро виступали саме італійці. На перемогу команди Лучано Спаллетті приймали ставки з коефіцієнтом 1,52. Нічия оцінювалася в 4,35. Виграш "синьо-жовтих" був оцінений коефіцієнтом 7,30.

Які команди вийдуть на Євро-2024

До фінальної частини чемпіонату Європи 2024 року вийдуть по дві найкращі збірні з кожної групи. Володарі ще трьох путівок на континентальну першість будуть визначені в плей-оф, куди потраплять 12 команд залежно від їхніх виступів у Лізі націй-2022/23.

Жеребкування фінальної частини Євро-2024 відбудеться в грудні 2023 року, а сам турнір — від 14 червня до 14 липня 2024 року прийматиме Німеччина. Збірна Німеччини, як господарка турніру, без відбору потрапила на континентальну першість.

Нагадаємо, що через війну, яку розгорнула Росії в Україні, національна збірна та українські футбольні клуби змушені грати домашні міжнародні поєдинки у нейтральних країнах. Національна команда розпочала свій збір 3 вересня у Тшебниці — передмісті Вроцлава. А 9 вересня там українці провели матч зі збірною Англії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 12.09.2023 23:40