Фото: Instagram Андрія Луніна

Українець Лунін визначився з майбутнім у мадридському "Реалі", — ЗМІ

Український воротар мадридського "Реала" Андрій Лунін погодився продовжити угоду з "вершковими" до 2029 року. Футболіст готовий поборотись за місце в основі з зірковим голкіпером Тібо Куртуа.

Про це повідомляє іспанське видання Relevo.

Серед іншого Лунін погодився на цей час поборотися за місце з Куртуа, щоб продовжити кар'єру на "Бернабеу", навіть знаючи, що бельгієць стартуватиме з титулом стартового гравця наступного сезону і що він має намір вийти у стартовому складі в червневому фіналі "Вемблі" проти "Боруссії" Дортмунд. У будь-якому випадку, Андрій, схоже, готовий кинути виклик цьому виклику та підтримати прогрес, який дозволив йому розвернутися на 180 градусів лише за кілька місяців. Попереду Ліга, Ліга чемпіонів, Кубок, Суперкубок Іспанії, а також Європа та клубний чемпіонат світу, воротар бачить безліч варіантів гри.

Попри це, і воротар, і спортивне керівництво "Реала" усвідомлюють, що пропозиції продовжуватимуть надходити найближчими місяцями, тому існує згода вивчити їх на випадок, якщо клуби та суми будуть дуже важливими.

Нагадаємо, недавно інсайдер Фабріціо Романо повідомив, що Андрій Лунін отримав від іспанського гранда пропозицію щодо продовження контракту. Тепер "вершкові" очікують відповідь гравця.

Раніше повідомлялось, що 8 травня мадридський "Реал" вирвав перемогу над "Баварією" (2:1). Іспанський гранд з українцем Луніним вийшов у фінал Ліги чемпіонів.

Також "Реал" достроково став недосяжним для переслідувачів та здобув чемпіонський титул в іспанській Ла Лізі. Тобто український воротар Андрій Лунін отримає ще один трофей, і цього разу він неабияк долучився до такого досягнення, адже зіграв велику кількість матчів за мадридців.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 13.05.2024 13:39