Фото ілюстративне зі соцмереж

Українська розвідка прокоментувала сьогоднішні вибухи в окупованому Криму

У четвер, 4 січня, в Криму скаржилися на масовану ракетну атаку. Як відзначили в Головному управлінні розвідки, українські військові продовжують виконувати свою роботу.

Про це зазначив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону "Єдині новини".

"Це, можна сказати, відбувається в онлайн-режимі. Мова про те, що українські Сили оборони продовжують роботу. А коли буде можливість оприлюднити результати та поділитися ними, то ми це обов'язково зробимо", — пояснив Юсов.

"Наші військові відбили атаку на Севастополь. Вона була наймасовіша за останній час. Тих, хто викладав відео роботи ППО, яке вже полетіло в українські пабліки, — вираховують відповідні органи. Це кримінально карається", — написав у своїх соцмережах так званий "губернатор" окупованого Севастополя Михайло Развожаєв.

Близько 15:40 на території Севастополя тимчасово окупованого Криму оголосили повітряну тривогу. Також перед цим російські терористи перекрили рух по Керченському мосту.

Майже протягом години росіяни скаржилися на масований ракетний обстріл, а на території Севастополя та Євпаторії лунали вибухи. Одна з ракет, як стверджувало місцеве видання, ймовірно, влучила у військову частину в Севастополі.

Нагадаємо, 2 січня у тимчасово окупованому Криму теж лунали вибухи. Зокрема, місцеві мешканці повідомляли про два гучні вибухи. Згодом у небо здійнялася хмара диму.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.01.2024 18:24