Операція ГУР у Кругляківці. Скріншот із відео

Українські розвідники зачистили від окупантів населений пункт на Харківщині (відео)

Спецпризначенці Головного управління розвідки (ГУР) міністерства оборони України зачистили від рашистських загарбників село Кругляківка Куп’янського району Харківської області.

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

"Воїни підрозділу "Братство" у складі спецпідрозділу Тимура ГУР за підтримки 77 окремої аеромобільної бригади ЗСУ звільнили та зачистили від російських окупантів населений пункт Кругляківка Куп’янського району", — йдеться в повідомленні.

Розвідники додали, що операція з повернення контролю над важливим для оборони Куп’янська населеним пунктом тривала з 7 по 14 жовтня 2024 року.

При цьому ворог чинив опір, намагався контратакувати, однак зазнав поразки ― штурм окупантів розвідники відбили та продовжили витискати противника.

"Завдяки професійним та сміливим діям спецпризначенців ГУР росіяни у Кругляківці  втратили більше взводу піхоти ― загарбників знищено у ближніх боях", — акцентували українські розвідники.

 Вони акцентували, що під час штурму спецпризначенці змогли взяти російських окупантів у полон — отримано важливі розвідувальні дані. Поповнення обмінного фонду також допоможе повернути з московської неволі українських захисників.

"У підсумку операції ворога вибито з населеного пункту, шляхи пересування окупантів заміновано. Боротьба триває!" — підсумували в Головному управлінні розвідки.

Нагадаємо, раніше українські розвідники інформували, що в ніч із 12 на 13 жовтня в Росії спалили військово-транспортний літак Ту-134. Його використовували для транспортування керівного складу російського міністерства оборони.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.10.2024 19:46