Фото: Instagram Даяни Ястремської

Українські тенісистки розтрощили росіянок на престижному турнірі в Римі (відео)

У четвер, 9 травня українські тенісистки Даяна Ястремська та Ангеліна Калініна обіграли представниць Росії Катерину Александрову та Яну Сізікову в парному турнірі WTA 1000 в Римі. Таким чином наші землячки з перемоги стартували на престижному змаганні.

Українки розгромили тенісисток з російськими паспортами з рахунком 6:0, 6:3. Поєдинок тривав 1 годину і 4 хвилини. Ястремська і Калініна чотири рази подавали навиліт, зробили три подвійні помилки та використали чотири з восьми брейкпойнтів.

У другому колі турніру в Римі українки зійдуться на корті з тріумфаторками протистояння Керолайн Доулхайд і Дезері Кравчик проти Слоун Стівенс і Маркети Вондроушової.

Нагадаємо, раніше Марта Костюк заявила, що отримала 300 тисяч доларів призових за вихід у чвертьфінал престижного тенісного турніру Australian Open у 2024 році.

Також повідомлялось, що уперше в історії одразу чотири українки одночасно входили до топ-30 жіночого рейтингу з тенісу у світі. Серед 30 найсильніших тенісисток світу лише Чехія має більше представництво — п'ять тенісисток.

Варто зазначити, що Марта Костюк ледве не загинула, займаючись серфінгом на Мальдівах. Спортсменці було важко вибратись на поверхню з-поміж величезних хвиль.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 09.05.2024 23:52