Російський комплект С-300. Фото: росЗМІ

Українські військові вгатили по російському комплексу С-300 у Ростовській області

Сили оборони України продовжують послаблювати протиповітряну оборону військ країни-агресорки. Цього разі українські бійці завдали удару по російському комплексу С-300 у Ростовській області.

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

"У ніч на 21 серпня підрозділи Військово-Морських сил Збройних сил України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони завдали удару по позиції зенітного ракетного комплексу С-300 противника біля населеного пункту Новошахтинськ Ростовської області РФ", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що після удару спостерігались вибухи у визначених точках прицілювання. Точність ураження дорозвідується.

У Генштаб зауважили, що комплекси С-300 російські загарбники використовують не тільки для захисту свого неба, а і для ударів по мирних містах України, руйнуючи житлові будинки та тероризуючи цивільне населення.

"Спільна бойова робота всіх складових Сил оборони України по важливих цілях Збройних сил РФ триває. Далі буде…" — резюмували у Генштабі.

Нагадаємо, вночі 14 серпня Україна атакувала одразу чотири російські аеродроми — "Воронеж", "Курськ", "Саваслейка" та "Борисоглєбськ". Аналітики вже назвали цей удар наймасштабнішим за час війни. Навіть росіяни визнали, що цей обстріл виявився результативним.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.08.2024 09:17