Фото: "Ми - Україна"

Український військовий встановив два світових рекорди

У Харкові старший лейтенант ЗСУ Дмитро Косатий встановив два світові рекорди. Він оновив досягнення в дисциплінах "Найбільша кількість віджимань на кулаках за 60 секунд" та "Підтягування за три хвилини".

Про це повідомляє видання "Ми — Україна"

У перший день хлопець за хвилину зміг віджатися на кулаках 128 разів. Попередній рекорд належить італійцеві Rino Restivo, який зміг віджатися 116 разів.

У дисципліні "Підтягування на турніку за три хвилини" хлопець побив рекорд України і підтягнувся 110 разів. Йому не вдалося побити світовий рекорд з першої спроби через хвилювання. Проте на наступний день він випробував ще раз і все вийшло: 122 підтягування за три хвилини. Попередній рекорд належить китайцю, Ван Сіньчену, який підтягнувся 112 разів.

Приймала рекорди Лана Вєтрова — керівниця реєстру Національного рекорду. Усі зібрані матеріали відправлять до Лондонського офісу для підтвердження Рекордів Гінеса.

Нагадаємо, 30-річний американець Раян Краузер встановив новий світовий рекорд у штовханні ядра. Сталося це на змаганнях Continental Gold Tour у Лос-Анджелесі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Спорт, 21.06.2023 14:28