Фото: Telegram Ігора Смілянського

"Укрпошта" анонсувала випуск марки "Міста Героїв. Харківщина"

Генеральний директор акціонерного товариства "Укрпошта" Ігор Смілянський оголосив випуск марки "Міста Героїв. Харківщина". Її можна придбати на сайті та у відділеннях "Укрпошти" по всій Україні. 

Про це у Telegram повідомив Ігор Смілянський.

За його словами, рівно рік тому "Укрпошта" відновлювала роботу у звільнених від росіян містах Харківщини — Ізюмі, Балаклії та Купʼянська.

"Ці міста створені не з бетонних стін, а з людей, що роблять надможливе, "і саме на їх честь ми присвячуємо нову марку "Міста Героїв. Харківщина". На честь ЗСУ, які, у шалено короткі терміни, провели найпотужнішу контрнаступальну операцію з часів Другої світової. На честь місцевих, які, попри загрозу катувань, передавали позиції ворога. І, в тому ж числі, на честь працівників української пошти, які до останнього пов'язували Харківщину з Україною та намагались зберегти наше майно", — заявив Смілянський. 

"Укрпошта" анонсувала випуск марки "Міста Героїв. Харківщина"

Фото: "Укрпошта"

Нагадаємо, компанія "Укрпошта" оновила правила пакування посилок. Тож клієнтам можуть відмовити, якщо ті не дотрималися змінених рекомендацій. Відтепер граничні розміри та масу поштових відправлень буде визначати оператор поштового зв’язку відповідно до вимог внутрішніх нормативних документів. Порядок упакування поштових відправлень теж визначає оператор поштового зв’язку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 14.09.2023 09:33