"Укрзалізниця" попередила про затримку кількох потягів через ракетну атаку

Рашисти вранці 26 січня знову здійснили масований пуск ракет по українських містах. Речник повітряних сил Юрій Ігнат повідомив, що очікується близько 30 повітряних цілей на різних напрямках. Через знеструмлення окремих ділянок по Україні два з 70 рейсів "Укрзалізниці" затримуються на 30 хвилин і більше. 

Про це йдеться у повідомленні прес-служби "Укрзалізниці".

Так, затримуються потяги:

  • №43/44 Івано-Франківськ — Київ (+1:08);
  • №743/744 Київ — Львів (+0:46).

У компанії повідомили, що у зв’язку з пошкодженнями контактної мережі на Донецькій залізниці організовується пересадка пасажирів рейсу №712/711 Київ — Краматорськ до спальних вагонів під резервним тепловозом, зворотна відправка з Краматорська очікується із затримкою, про неї повідомлять додатково.

"Ситуація на всіх вокзалах країни наразі контрольована, є резервне енергопостачання, посадка та висадка у містах, де оголошено повітряну тривогу, продовжується підземними переходами", — зазначили в "Укрзалізниці".

В компанії нагадали, що на залізничних вокзалах відкрито Пункти незламності, а на найбільших — працюють Фортеці незламності, де можна зігрітися безкоштовним чаєм, зарядити гаджети та знайти гарантований зв’язок. 

"Також нагадуємо, що пасажирів, які за форс-мажорних обставин в результаті обстрілів та тривог не встигли на свої рейси, ми з тим же квитком посадимо на наступний рейс аналогічного напрямку. При цьому Київська кільцева електричка курсує чітко за графіком", — зауважили в "Укрзалізниці".

Нагадаємо, що внаслідок масованого пуску ракет у Києві, Київській, Одеській та Дніпропетровській областях застосували екстрені відключення світла. Відомо, що у кількох областях вже є збиття повітряних цілей. У Київській ОВА підтвердили роботу ППО в області.

Війна, 26.01.2023 09:52