Фото: сайт "Укрзалізниці"

"Укрзалізниця" попередила про затримку п'ятьох поїздів через знеструмлення

Росія вранці 10 лютого здійснює черговий масований ракетний удар по мирних українських містах. Через знеструмлення окремих ділянок по Україні п'ять із 65 рейсів "Укрзалізниці" затримуються на п'ять хвилин і більше, ще три поїзди — на понад півгодини. 

Про це йдеться у повідомленні УЗ.

Компанія повідомила, що зараз здійснюється пересадка пасажирів рейсу №712/711 "Київ — Краматорськ" до спальних вагонів під резервним тепловозом, Інтерсіті+ №722 в напрямку Харкова доїде також під теплотягою.

"Зворотні відправлення з Краматорська та Харкова відповідно очікуються із затримкою, про яку повідомлятимемо додатково", — зазначили в "Укрзалізниці".

Київська кільцева електричка курсує за графіком, у тому числі мостами між лівим та правим берегом Києва.

Ситуація на вокзалах

Залізничники поінформували, що ситуація на всіх вокзалах країни наразі контрольована, є резервне енергопостачання.

"Посадка та висадка в містах, де оголошено повітряну тривогу, продовжується підземними переходами", — йдеться у повідомленні УЗ.

Додаткова інформація для пасажирів

На залізничних вокзалах країни працюють "Пункти незламності", а на найбільших — "Фортеці незламності", де можна зігрітися безкоштовним чаєм та зарядити гаджети.

Пасажири, які за форс-мажорних обставин, у результаті обстрілів та тривог, не встигли на свої рейси, зможуть відправитися на наступному рейсі за тим же квитком.

Нагадаємо, вранці 10 лютого Росія знову здійснює масштабну ракетну атаку по Україні. Слідкуйте за тим, що відбувається у регіонах, у нашій хроніці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 10.02.2023 11:07