Фото: "Укрзалізниця"

"Укрзалізниця" тимчасово призупиняла продаж квитків на потяги: у чому причина

"Укрзалізниця" тимчасово призупиняла продаж квитків на поїзди як у касах, так і онлайн.

Про це повідомила прес-служба компанії. Продаж квитків призупинився о 12:00. Головна причина — технічні проблеми.

"Просимо вибачення, системи продажу квитків (у касах та онлайн) Укрзалізниці з технічних причин будуть тимчасово недоступними з 12:00, маємо терміново дещо переналаштувати", — йдеться у повідомленні.

Водночас поїзди продовжують курсували за розкладом, а повернення системи в стрій, як обіцяють в УЗ, має відбутися впродовж найближчих 30 хвилин.

Оновлено 12:37

Компанія заявила, що робота систем відновлена, вона працює в штатному режимі.

"Поїзди традиційно курсують за розкладом, квитки знову доступні для придбання в застосунку Укрзалізниці, в чат-ботах, на сайті та в касах вокзалів", — резюмували у компанії.

Нагадаємо, на період осінніх канікул "Укрзалізниця" додасть кілька рейсів на найпопулярніші напрями — "Київ — Львів" та "Київ — Ужгород". Потяги курсуватимуть з 25 до 31 жовтня.

Крім того, з 14 по 31 жовтня "Укрзалізниця" змінила розклад руху низки поїздів через ремонтні роботи колії (спеціально зміщені на не піковий сезон перевезень) на ділянці Івано-Франківськ — Рахів. У цей період кінцевими станціями для деяких маршрутів поїздів стануть Івано-Франківськ, Коломия, Чернівці та Делятин. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 22.10.2024 12:25