Фото: "Укрзалізниця"

"Укрзалізниця" змінила правила продажу квитків на міжнародні потяги: що варто знати

"Укрзалізниця" змінила час відкриття онлайн-продажів на міжнародні рейси. Це має стабілізувати перевантаження, яке спостерігається в застосунку перевізника.

Про це повідомила прес-служба компанії.

"Змінюємо час відкриття онлайн-продажів на міжнародні поїзди, щоб стабілізувати трохи перевантажений застосунок", — пояснили в "Укрзалізниці".

Так, з 4 липня продажі стартуватимуть наступним чином:

  • Польський напрямок (Перемишль, Дорохуськ, Хелм, Варшава) — старт продажів о 09:00, глибина — 20 діб до дати відправлення;
  • Словацький та австрійський напрямки — старт о 08:00, глибина — 20 діб;
  • Молдовський напрямок — старт о 08:00, глибина — 30 діб.

Вказується, що усі продажі стартують одночасно на сайті "Укрзалізниці" та в застосунку. Відкриття продажів на всі внутрішні рейси залишиться о 08:00.

"Крім того, починаємо поступове переведення продажу квитків на новий сайт, то міжнародні квитки на старому сайті стануть недоступними", — інформують в компанії.

В "Укрзалізниці" пояснили, що ці зміни допоможуть знизити пікові навантаження на системи та відповідно зроблять користування додатком ще зручнішим та швидшим.

Фото: "Укрзалізниця"

Нагадаємо, "Укрзалізниця" посилює контроль за дотриманням правил перевезення. У компанії нагадали про перелік заборонених до транспортування предметів.

Додамо, "Укрзалізниця" запустила оновлений сайт для купівлі квитківВін створений за допомогою сучасних дизайнерських та ІТ-рішень. Для максимального комфорту всіх користувачів відбудеться поступовий перехід зі старого сайту на новий.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 03.07.2024 20:05