Фото: "Укрзалізниця"

"Укрзалізниця" запускає додаткові поїзди до Одеси та Харкова: перелік рейсів

"Укрзалізниця" збільшила кількість рейсів до Одеси та Харкова через підвищений попит. Додаткові потяги курсуватимуть з Києва.

Про це повідомили у прес-службі компанії.

"Реагуємо на зростання попиту пасажирів на поїздки до Одеси та додаємо місць в цьому напрямку на певні дати!" — йдеться у повідомленні.

З 9 липня запускають поїзд "Інтерсіті" №761/762 Київ — Одеса. Він курсуватиме через день. Поїзд відправлятиметься з Києва о 06:03 та прибуватиме до Одеси о 13:34. В зворотному напрямку, з Одеси, потяг відправлятиметься о 14:20 та прибуватиме до Києва о 21:54. На маршруті курсуватимуть вагони МПЛТ з місцями для сидіння першого та другого класу.

Також курсуватимуть додаткові потяги між Києвом та Харковом: з 3 липня щосереди о 23:53 з Києва відправлятиметься поїзд №720, який прибуватиме до Харкова о 5:14. В зворотному напрямку, з Харкова, поїзд №719 відправлятиметься о 23:30, та прибуватиме до Києва о 05:01.

"Квитки на всі рейси, як зазвичай, будуть доступні в застосунку "Укрзалізниці", на сайті, в чат-боті та в касах вокзалів", — додали в компанії.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" посилює контроль за дотриманням правил перевезення. У компанії нагадали про перелік заборонених до транспортування предметів.

Додамо, "Укрзалізниця" запустила оновлений сайт для купівлі квитківВін створений за допомогою сучасних дизайнерських та ІТ-рішень. Для максимального комфорту всіх користувачів відбудеться поступовий перехід зі старого сайту на новий.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 02.07.2024 16:50