Фото: Міністерство оборони України

Умєров провів розмову з очільником Пентагона: які теми обговорили

У понеділок ввечері, 4 березня, міністр оборони Рустем Умєров разом з головнокомандувачем Збройних сил України генерал-полковником Олександром Сирським провели розмову з очільником Пентагона Ллойдом Остіном. Головною темою обговорення стала ситуація на фронті.

Про це йдеться у повідомленні Telegram-каналу Міністерства оборони України.

"Поінформували міністра оборони Остіна про поточну ситуацію на фронті та обговорили зміни на найважливіших напрямках", — повідомляє Умєров.

Міністр також наголосив, що працює над забезпеченням потреб ЗСУ та нарощуванням спроможностей української армії.

Раніше Рустем Умєров разом з Олександром Сирським провели телефонну розмову з міністром оборони Великої Британії Грантом Шаппсом і командувачем Збройних сил адміралом сером Ентоні Радакіном. Сирський поінформував колег про оперативну обстановку на фронті та нагальні потреби. Також сторони обговорили можливості реалізації в рамках Коаліції з розвитку морських спроможностей.

Нагадаємо, 4 березня відбулася низка розмов президента Володимира Зеленського з українськими військовими та розвідкою. Зокрема, відбулися звіти від начальника української розвідки Кирила Буданова, голови Служби безпеки України Василя Малюка та головнокомандувача Збройних сил України Олександра Сирського.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 05.03.2024 08:41