На фото: Рустем Умєров та Ллойд Остін. Джерело: Український мілітарний центр

Умєров зустрівся з Остіном: обговорили потреби ЗСУ

У понеділок, 20 листопада, міністр оборони України Рустем Умєров провів переговори зі своїм американським колегою Ллойдом Остіном. Співрозмовники обговорили потреби українських військових.

Про це повідомила прес-служба "Українського мілітарного центру".

Зазначається, що міністри провели зустріч сам на сам перед тим, як провести розширені переговори, у яких з українського боку взяли участь, зокрема, Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний, начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов, міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін, перший заступник міністра оборони Олександр Павлюк та заступник міністра оборони Іван Гаврилюк.

Зокрема, сторони обговорили плани України у протистоянні агресії Росії. Також Умєров розповів своєму співрозмовникові про потреби ЗСУ на полі бою та, що потрібно для їх реалізації.  

Своєю чергою Остін зробив запис у книзі почесних гостей, після чого обидва міністри поспілкувались з українськими військовими.

"Міністр подякував їм за мужність і запевнив, що США й надалі будуть поруч", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 20 листопада президент України Володимир Зеленський зустрівся з міністром оборони США Ллойдом Остіном. Вони говорили про ситуацію на фронті та зброю для України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 20.11.2023 20:34