Фото: КМДА

UNDP підтримала обстеження ділянок "Укргазвидобування" на наявність вибухонебезпечних предметів

Програма розвитку ООН в Україні (UNDP) у співпраці з Міністерством енергетики України забезпечили виконання оцінки ризиків, пов’язаних з вибухонебезпечними предметами, та обстеження ділянки на наявність вибухонебезпечних предметів у Харківській області для проведення "Укргазвидобуванням" 3D-сейсморозвідувальних робіт.

"Укргазвидобування" видобуває у Харківській області близько 40% газу. 2022 року значна частина області була під окупацією та ворожими обстрілами. Після деокупації Укргазвидобування продовжило роботу з розвідки та видобутку природного газу на деокупованих територіях, але для забезпечення повноцінної роботи та безпеки працівників і підрядників необхідно провести обстеження та розмінування цих територій.

"Найближчими роками "Укргазвидобування" планує розширити проведення 3D-сейсморозвідувальних досліджень на майже 15 тисяч квадратних кілометрів. Ми очікуємо, що обстеження цієї ділянки дасть змогу компанії вже найближчим часом зробити нові геологічні відкриття та наростити видобуток газу. Вдячні проекту UNDP та Міністерству енергетики України за допомогу", — коментує Олег Толмачев, т. в. о. генерального директора Укргазвидобування.

Детальніше читайте у вкладенні або на сайті: https://cutt.ly/6w0HBbql.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Економіка, 16.03.2024 11:35