Фото ілюстративне. Джерело: Генштаб ЗСУ

Уночі рашисти атакували чотири області: скільки повітряних цілей знищили Сили оборони

У ніч на неділю, 25 серпня, російські окупанти завдали ударів ракетами різних типів по прифронтових областях України. Також рашисти атакували дев’ятьма ударними безпілотниками типу Shahed. Сили оборони збили вісім дронів.

Про це повідомила прес-служба Повітряних сил Збройних сил України.

"Атаковано Чернігівщину, Сумщину, Харківщину, Донеччину", — зазначили українські військові.

Вони уточнили, що ворог застосував ракети наземного базування із Воронезької та Ростовської областей: крилату "Іскандер-К", балістичну "Іскандер-М" і шість керованих авіаційних ракет Х-59/Х-69 із повітряного простору Курської та Бєлгородської областей. "Шахеди" залітали на територію України з мису Чауда (тимчасово окупований Крим).

"Унаслідок активної протидії Сил оборони України більшість ракет не досягнула своїх цілей. Вісім "шахедів" збили розрахунки мобільних вогневих груп у Миколаївській області. Разом — до перемоги!" — наголосив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук.

Збиття повітряних цілей 25 серпня

Інфографіка: Повітряні сили ЗСУ

Нагадаємо, що цієї ночі російські окупанти атакували Харків, унаслідок цього зафіксовано два влучання. Спалахнула пожежа на газогоні, кількість постраждалих у місті зросла до шести людей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.08.2024 08:33