Фото: Офіс президента

Уразила ціль на відстані в 700 кілометрів: Зеленський розповів про нову українську зброю

Президент Володимир Зеленський розповів про підсумки щоденної селекторної наради. Говорили, зокрема, про виробництво зброї і її вже успішне застосування в бойових діях.

Про це глава держави написав у Telegram. Президент виокремив доповідь Мінстратегпрому щодо власного виробництва, зокрема далекобійної зброї.

"Успішне застосування нашої далекобійної зброї: ціль уражена за 700 кілометрів", — заявив Зеленський.

Також, за його словами, головнокомандувач Валерій Залужний розповів про оборонні та наступальні дії на полі бою. Зазначає, що наш рух уперед не зупиняється.

"Міноборони — про надходження зброї та боєприпасів. Зокрема, отримання великої партії броньованих "медеваків" — те, що зараз дуже потрібно. Мінінфраструктури готує наступні кроки в межах "зернового коридору". Кабмін, наш Офіс працюють над підготовкою до зими: енергетична система, Пункти Незламності, бомбосховища. МВС відзвітувало про ліквідацію наслідків ворожих обстрілів, безпекову ситуацію перед стартом нового навчального року", — йдеться в повідомленні.

Яку саме ціль мав на увазі президент, наразі офіційно невідомо.

Нагадаємо, вночі 30 серпня у російському Пскові внаслідок атаки дронів було знищено 4 Іл-76. Саме Псков розташовано у близько 700 кілометрів від кордонів України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.08.2023 13:38