Фото: Офіс президента

Уряд готує заходи економічної підтримки для Харкова та області, — Зеленський

У понеділок, 8 квітня, президент Володимир Зеленський провів нараду щодо ситуації в Харкові, у ході якої учасники обговорили підтримку жителів обласного центру та енергетичну ситуацію в регіоні.

У своєму Telegram-каналі гарант розповів, що участь у нараді взяли прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, перша віце-прем'єр-міністр Юлія Свириденко, міністр енергетики Герман Галущенко, міністр фінансів Сергій Марченко та команда Офісу президента.

До того ж під час наради було обговорено питання енергетичної ситуації у регіоні. Зокрема, були представлені терміни, коли енергетичні дефіцити в Харкові можуть бути зменшені. Очільник держави зауважив, що на сьогодні уряд готує заходи економічної підтримки для Харківщини.

"Пропозиції регіональної підтримки — того, що кожна область, кожна громада України може зробити, щоб підтримати тих, кому найскладніше. Головне зараз — не дати Росії досягти її терористичних цілей та підтримати наших людей", — наголосив президент.

Зауважимо, сьогодні очільник держави також провів засідання Ставки верховного головнокомандувача, на якому головним питанням був захист Харкова. 

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський заявляв, що Харків залишається "бажаною ціллю" для росіян. Проте місто надійно захищене від сухопутного вторгнення російських військ.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.04.2024 17:58