Фото: Офіс президента

"Основне питання — Харків": Зеленський провів засідання Ставки

У понеділок, 8 квітня, президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача. Головне питання — захист Харкова.

У своєму Telegram-каналі очільник держави розповів, що у ході засідання учасники обговорили захист Харкова від російських ударів і можливість зміцнити протиповітряну оборону і посилити радіоелектронну боротьбу на Харківщині.

"Доповіді військових щодо фізичного захисту обʼєктів енергетики та щодо результативності збиття дронів і ракет. Будуть окремі завдання для наших дипломатів щодо роботи з партнерами заради нових систем ППО для України. Я вдячний усім, хто на центральному рівні та в самому Харкові, у Харківській області максимально активно працює, щоб відновити для людей можливість нормально жити", — наголосив президент.

Крім того, за словами Зеленського, під час Ставки головком Олександр Сирський представив інформацію про ситуацію на основних бойових напрямках фронту.

"Тримаємо позиції. Головне зараз — ефективна логістика. Розвідка та спеціальні служби працюють над новими кроками для зменшення російського потенціалу війни", — розповів гарант.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський заявляв, що Харків залишається "бажаною ціллю" для росіян. Проте місто надійно захищене від сухопутного вторгнення російських військ.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.04.2024 16:03