Фото: В'ячеслав Володін. Джерело – espreso.tv

"Усі хочуть Путіна": у Держдумі заявили, що американці заздрять Росії (відео)

На думку спікера Державної думи Російської Федерації В'ячеслава Володіна, американці заздрять росіянам, адже у них такий "чудовий" президент. Він також наголосив, що майбутнє Росії лише з Володимиром Путіним.

Таку заяву він зробив на засіданні Держдуми, передає "РИА Новости"

"В Америці вони хотіли б, щоб у них президентом був Путін. Але у них немає! Він у нас! А в них Байден. Бачите, покарання їм", — зазначив Володін.

Також спікер російської Держдуми наголосив, що майбутнє Росії тільки з Путіним, бо країна з ним "буде розвиватися" і "буде сильною".

Водночас Володін заявляє, що росіяни повинні цінувати, що Путін "створив обстановку гласності, змагальності, конкуренції", але при цьому потрібно "проігнорувати інших кандидатів у президенти та голосувати лише за Путіна".

Нагадаємо, координатор зі стратегічних комунікацій Ради національної безпеки Сполучених Штатів Америки Джон Кірбі зазначив сьогодні, що після нещодавньої заяви диктатора Володимира Путіна про намір вп'яте переобиратися в президенти на Росію чекають найгірші виборчі перегони.

За даними Нацспротиву, на тимчасово окупованих територіях члени так званих "виборчих дільниць" зі 17 лютого розпочнуть обхід мешканців. Вони попереджатимуть про санкції за відмову від голосування на "виборах президента Росії".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 15.02.2024 17:53