Скріншот з відео

Усик подарував Зеленському чемпіонський пояс (відео)

Український боксер, який володіє поясами WBA, WBO, WBC та IBO у надважкій вазі Олександр Усик, подарував українському президенту Володимиру Зеленському чемпіонський пояс WBC.

Відповідне відео з'явилось у Telegram-каналі Володимира Зеленському.

"Це справжній, який ми забрали у нашого товстого друга із Лондона. Оригінальний пояс, хочеться, щоб він залишився у вас. Ми довго-довго працювали, щоб його забрати. Я перепрошую, що нема фотки мого друга, якого я побив, але її тут і не повинно бути. Тут є моя. Тут той, хто заснував цей пояс, Мохаммед Алі, Сулейман, Мейвезер. І найголовніше, що з 2018 року головний прапор тут — наш", — сказав Зеленський.

У травні 2024 року Олександр Усик переміг британця Тайсона Фʼюрі роздільним рішенням суддів, забравши титул WBC.

Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгнення його фонд Олександра Усика допомагає постраждалим родинам. Провів сім благодійних аукціонів і переказав близько 740 тисяч доларів на підтримку української армії.

Напередодні Дня Державного прапора та Дня Незалежності України президент Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська відзначили видатних людей нагородою "Національна легенда України". Свою нагороду отримав й абсолютний чемпіон світу Олександр Усик.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 24.08.2024 23:05