Фото: Офіс президента

"Увага світу до України має зберігатися": Зеленський розповів про роботу з партнерами

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна активно готується до майбутніх міжнародних заходів та перемовин. Гарант наголосив, що "увага світу до України має зберігатися".

Про це він повідомив під час відеозвернення.

"Провів нараду щодо тих міжнародних заходів та перемовин, які готуються нашою державою на найближчий час. Зокрема, вже завтра  Кримська платформа, її парламентський вимір. Увага світу до України, до захисту свободи та міжнародного права має зберегтись  зробимо все для цього", — розповів президент.

Водночас гарант зауважив, що на сьогодні, окрім міжнародної роботи, також важливим питанням є постачання боєприпасів на передову нашим воїнам. Президент подякував українським підприємства, які забезпечують ЗСУ снарядами.

"Постачання боєприпасів на передову, зокрема наше постачання, українське виробництво. Я дякую всім підприємствам, усім працівникам, які дають Україні цей результат  постійне збільшення нашого виробництва зброї та боєприпасів", — наголосив очільник держави.

Нагадаємо, 23 жовтня президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача. Головна тема — ситуація на фронті.

Крім того, гарант провів телефонну розмову зі Спадкоємним принцом, прем'єр-міністром Королівства Саудівська Аравія Мухаммадом бін Салманом аль Саудом.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 23.10.2023 20:59