Володимир Зеленський. Джерело: Офіс президента України

Зеленський провів кадрові зміни в Службі безпеки України

Президент Володимир Зеленський здійснив кадрові перестановки в керівництві Служби безпеки України. Це стосується одразу декількох регіонів нашої країни.

Про це свідчать відповідні укази президента.

Президент призначив Андрія Швеця начальником Головного слідчого управління СБУ, Тамару Пашковську — на посаду начальника Управління роботи з особовим складом спецслужби, Андрія Падалку — начальником Департаменту господарського забезпечення СБУ.

Також Зеленський звільнив Анатолія Сандурського з посади заступника голови СБУ. Також звільнив Володимира Петриченка з посади начальника Головного управління СБУ в Донецькій та Луганській областях. Проте він залишиться в спецслужбі на новій посаді.

До того ж президент звільнив Анатолія Денисенка з посади начальника Управління СБУ у Вінницькій області. Саме на його місце й призначено Петриченка.

Нагадаємо, що 11 серпня президент України Володимир Зеленський провів засідання Ради національної безпеки й оборони України. Під час нього заслухали інформацію про результати перевірки Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. Після цього відбулися звільнення в переважній більшості областей керівників ТЦК і призначення на їхні місця нових людей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 23.10.2023 14:09