Фото: Telegram-канал Дениса Шмигаля

Кабмін готує кадрові рішення щодо очільників Донецької і Полтавської ОВА: подробиці

Кабінет міністрів України у вівторок, 5 вересня, має погодити звільнення глави Донецької обласної воєнної адміністрації Павла Кириленка. Також планується призначити нового начальника Полтавської адміністрації.

Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на джерела в уряді. За даними джерела, Кириленка мають призначити очільником Антимонопольного комітету.

Також зазначається, що новим головою Полтавської ОВА має стати Філіп Пронін, який наразі є заступником керівника Агентства з розшуку та менеджменту активів.

Що відомо про Філіпа Проніна

Чиновник з 2005 по 2008 рік працював у Департаменті аналітичної роботи Державного комітету фінансового моніторингу. Згодом був старшим консультантом відділу незалежних фінансових розслідувань ТзОВ "КПМГ-Україна".

У 2010-2011 роках працював у відділі інформаційно-аналітичного забезпечення фінансового моніторингу Управління аналізу ризиків та типологічних досліджень комітету фінмоніторингу. З 2012 по 2017 обіймав посаду заступника директора департаменту — начальник управління аналізу ризиків та типологічних досліджень.

До 2020 року очолював Управління виявлення та розшуку активів центрального апарату Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів. У 2020 і по сьогодні — заступник голови агентства.

Нагадаємо, вранці у вівторок, 5 вересня, Служба безпеки України проводила обшуки у виконувача обов’язки мера Чернігова Олександра Ломако. Чиновник припускає, що обшуки пов’язані із закупівлями обладнання для енергетики.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 05.09.2023 13:26