Фото: The Isrish Times

В Ірландії чоловік напав з ножем на групу людей: поранено троє дітей

У столиці Ірландії Дубліні чоловік із ножем напав на групу людей поблизу однієї зі місцевих шкіл. Внаслідок інциденту троє дітей, отримали поранення.

Про це повідомляє The Isrish Times.

Жахливий випадок трапився вдень, коли діти виходили зі школи Gaelscoil Coláiste Mhuire. За попередніми даними, чоловік намагався напасти на кількох молодих людей, у тому числі дітей. Згідно з даними видання, щонайменше троє дітей отримали ножові поранення під час нападу. Деякі джерела стверджують, що кількість постраждалих може зрости після отримання додаткової інформації.

Мотив нападу наразі не встановлений. Район тимчасово перекрили, як місце злочину. Проводиться розслідування.

Штаб-квартира Garda повідомила, що інцидент стався одразу після 13:30 і що п’ятеро постраждалих були доставлені до лікарень Дублінського регіону.

"Серед постраждалих — дорослий чоловік, доросла жінка і троє маленьких дітей. Одна дитина, дівчинка, отримала важкі травми, ще двоє дітей перебувають на лікуванні з легкими травмами", — йдеться у повідомленні.

Поліція зв'язалася з батьками всіх трьох поранених дітей.

Нагадаємо, нещодавно у польському місті Познань невідомий чоловік напав з ножем на групу вихованців дитячого садка. Внаслідок інциденту загинув п'ятирічний хлопчик.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 23.11.2023 18:47