Фото: La Repubblica

В Італії у жахливій ДТП загинула 21-річна модель з України, — ЗМІ

В Італії в провінції П’ємонт у неділю, 31 березня, в аварії загинула 21-річна модель з України. Також загинув водій автівки, особу якого вже встановили. ДНК-експертиза другої загиблої людини ще триває.

Як інформує видання La Repubblica, друга жертва, ймовірно, 21-річна українка Анна Краєвська родом з Одеси. Аварія сталася вдень на трасі між містами Івреа і Сантіа, що на півночі Італії. Водій спорткара Ferrari Gtc4, що рухався на великій швидкості, близько 200 кілометрів на годину, не впорався з керуванням, авто врізалося в огорожу. Від сильного удару автівку розірвало на шматки та огорнуло полум'ям. 

ДТП в Італії

Фото: La Repubblica

Слідство з'ясувало, що за кермом був 40-річний діджей з Косова Хісні Кестай, який більш відомий під псевдонімом Dj Style Q. La Repubblica зазначає, що останнім часом він проживав у Швейцарії в місті Вільнев, а його двоє дітей і дружина — у Косові. 

У виданні зазначають, що друзі моделі у Швейцарії повідомили поліції про її зникнення після того, як дівчина перестала виходити на зв’язок, а швейцарські правоохоронці звернулися із запитом до італійських. 

Нагадаємо, раніше у Польщі автобус з українцями потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Внаслідок аварії загинули дві жінки та дитина.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 05.04.2024 09:33