Можливий теракт поблизу Тель-Авіва. Джерело: ізраїльська поліція

В Ізраїлі вантажівка наїхала на автобусну зупинку: поліція каже про теракт (відео)

У неділю, 27 жовтня, поблизу Тель-Авіва в Ізраїлі вантажівка протаранила автобусну зупинку. Правоохоронці проводять розслідування, вони не виключають терористичний акт.

Про це повідомило видання The Time of Israel. Журналісти зазначили, що інцидент стався зранку 27 жовтня на перехресті в районі Глілот біля Тель-Авіва. На місці аварії працюють численні наряди поліції.

За інформацією ізраїльських медійників, у момент зіткнення на зупинці перебувало багато людей. За попередніми даними, внаслідок аварії постраждали 16 осіб. Четверо з них — у важкому стані. За іншими даними, поранення отримали 24 особи. Дані уточнюються.

Поліція підозрює, що таран вантажівки біля Тель-Авіва був терактом. Інше видання — The Jerusalem Post — повідомило, що водія вантажівки затримано, інші медіа — що його вбила поліція під час затримання.

У службі швидкої допомоги Ізраїлю поінформували, що медики надають допомогу та евакуюють поранених до лікарень Бейлінсона та Іхілова.

До речі, в районі Глілот розташована штаб-квартира ізраїльської розвідувальної служби "Моссад" разом із декількома розвідувальними підрозділами Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛа). У цьому регіоні також є високопрофільна група радіотехнічної розвідки Unit 8200.

Нагадаємо, що в січні цього року в ізраїльському місті Раанана, що поблизу Тель-Авіва, невідомий влаштував теракт. Спершу він з ножем напав на пішоходів, а потім викрав авто та протаранив групу людей. За попередніми даними, внаслідок теракту одна людина загинула та щонайменше 17 людей зазнали поранень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 27.10.2024 12:33