Фото: Telegram Михайла Федорова

У Москві лунають вибухи: росіяни заявили про атаку дронів (відео)

Вранці у вівторок, 30 травня, у Москві пролунали вибухи. Місцева влада заявляє про атаку безпілотників на російську столицю.

Про це пишуть росЗМІ.

Вибухи пролунали вранці у деяких районах міста та у Підмосков'ї. Росіяни масово публікують відео з гучними звуками і пролітаючих безпілотників. Пропагандисти кажуть, що, зокрема два БпЛА були збиті в Істринському районі Підмосков'я з різницею в пів години. Летіли вони з боку елітного селища Бенілюкс у бік Красногорська на висоті 30-40 метрів. 

За даними росЗМІ, безпілотники влучили в два будинки у Москві. Постраждалих немає. Один дрон влучив у верхні поверхи житлового будинку на Профспілковій, 98. Зруйновано фасад будинку. Другий — в 24-поверховий житловий будинок на вулиці Атласова. Також публікують відео нібито збиття безпілотника в небі над "Рубльовкою" — елітним московським районом.

Мер Москви Сергій Собянін заявляє, що в результаті падіння уламків БпЛА "у кількох будинках сталися незначні пошкодження".

"Всі екстрені служби міста знаходяться на місцях інцидентів. Вони з'ясовують обставини того, що сталося. На цей момент ніхто серйозно не постраждав", — бідкається Собянін.

Нагадаємо, у неділю, 28 травня, в тимчасово окупованому Бердянську пролунали вибухи. Над містом виднілися стовпи диму.

У суботу, 27 травня, стався вибух в селі Новопетрівка Бердянського району Запорізької області. Зафіксовано "приліт" по базах відпочинку, де розміщувався особовий склад ворожих військ.

Також у ніч на 27 травня у селищі Майський, що на Бєлгородщині, пролунав вибух. За попередньою інформацією, безпілотник атакував будівлю міністерства внутрішніх справ за допомогою вибухівки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.05.2023 07:59