Фото: lenta.ua / ілюстративне

"Бавовна" у Бєлгородській області: дрон атакував будівлю МВС (відео)

У ніч на 27 травня у селищі Майський, що на Бєлгородщині, пролунав вибух. За попередньою інформацією, безпілотник атакував будівлю міністерства внутрішніх справ за допомогою вибухівки.

Про це повідомляють місцеві пабліки.

Зазначається, що після вибуху в Майському було перекрито одну з вулиць: на місці події працюють оперативні служби. За попередніми даними, причиною вибуху стала атака БпЛА на будівлю МВС.

Також у соцмережах повідомляють, що перед цим місцеві жителі чули, як літав безпілотник над населеним пунктом. За даними російських пабліків, у селищі Комсомольське після вибуху виникли проблеми зі зв'язком.

Згодом у мережі з'явилися фото та відео з місця "прильоту".

Нагадаємо, у Бєлгородській області було знову неспокійно. У п'ятницю, 26 травня, місцеві жителі поскаржились на вибухи в регіоні: було чути звуки обстрілів й атаку безпілотників.

Раніше речник президента Росії Дмитро Пєсков заявляв, що Росія продовжуватиме війну з Україною, щоби запобігти обстрілам своїх прикордонних областей. Російські ЗМІ постійно звинувачують в обстрілах українських військових.

У ніч на 19 травня в окупованому Криму сталася "бавовна". Безпілотник атакував залізницю в Джанкойському районі півострова. Невідомий дрон упав на залізницю і нібито обірвав контактні лінії, рух поїздів припинили. 

Також у Криму стався вибух на залізниці. Підрив залізничного полотна стався неподалік Бахчисараю. Згодом представник Головного управління розвідки Андрій Юсов заявив, що по тих залізничних коліях окупанти перевозили зброю, боєприпаси та техніку. Тепер цей логістичний шлях деякий час не функціонуватиме.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.05.2023 07:01