Фото: соцмережі

У Бєлгородській області неспокійно: лунають вибухи, регіон атакують безпілотники (відео)

У Бєлгородській області знову неспокійно. У п'ятницю, 26 травня, місцеві жителі поскаржились на вибухи в регіоні: було чути звуки обстрілів й атаку безпілотників.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали. 

За даними джерела, на село Попівка Красноярузького району з БпЛА нібито скинули два вибухові пристрої. Своєю чергою губернатор області В'ячеслав Гладков в атаці знову звинуватив ЗСУ.

"Один снаряд здетонував, другий ні. Постраждалих і руйнувань немає. Вибухотехніки й оперативні служби найближчим часом розпочнуть його знешкодження", — заявив Гладков.

Також 26 травня повідомляли про обстріл сіл Нова Таволжанка та Глотове. В останньому населеному пункті снаряд прилетів на територію місцевого цвинтаря. Про "бавовну" повідомляли й в місті Шебекіно.

Не оминули вибухи й селище Маслова Пристань, яке розташоване за 20 км від кордону з Україною.

Нагадаємо, речник президента Росії Дмитро Пєсков заявляв, що Росія продовжуватиме війну з Україною, щоби запобігти обстрілам своїх прикордонних областей. Російські ЗМІ постійно звинувачують в обстрілах українських військових.

У ніч на 19 травня в окупованому Криму сталася "бавовна". Безпілотник атакував залізницю в Джанкойському районі півострова. Невідомий дрон упав на залізницю і нібито обірвав контактні лінії, рух поїздів припинили. 

Раніше в Криму стався вибух на залізниці. Підрив залізничного полотна стався неподалік Бахчисараю. Згодом представник Головного управління розвідки Андрій Юсов заявив, що по тих залізничних коліях окупанти перевозили зброю, боєприпаси та техніку. Тепер цей логістичний шлях деякий час не функціонуватиме.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.05.2023 23:13