В образі Люсі: Арестович загримів до бази "Миротворця"

Колишній позаштатний радник Офісу президента Олексій Арестович потрапив до бази "Миротворця". На сайті його назвали "професійним провокатором".

На сайті "Миротворця" вказується, що Арестович потрапив до чорного списку за "участь в актах гуманітарної агресії проти України, свідому участь у заходах, що підривають обороноздатність України шляхом деморалізації ЗСУ та дискредитацію держорганів влади та управління".

"Професійний провокатор. Здійснення публічних інформаційних диверсій на користь російських загарбників. Участь в актах гуманітарної агресії проти України. Свідома участь у заходах, що підривають обороноздатність України шляхом деморалізації збройних сил України. Дискредитація Державних органів влади та управління", — йдеться в описі.

Варто зауважити, що працівники бази "Миротворця" виявилися людьми з гумором і на головне фото поставили знімок Арестовича в акторському образі починаючої співачки Люсі, яку той зіграв у фільмі "Не бійся, я поруч".

Нагадаємо, днями колишній позаштатний радник голови Офісу президента Олексій Арестович втрапив у гучний скандал.

Ввечері 14 січня Арестович у розмові з російським журналістом Марком Фейгіним заявив, що російську ракету Х-22, яка влучила у житловий будинок у Дніпрі, могли збити українські сили ППО, і вона, вірогідно, впала на під'їзд будинку і вибухнула після цього. Цю заяву підхопили російські пропагандисти. Згодом його слова спростували у командуванні Повітряних сил, а сам Арестович перепросив. Щоправда, згодом він переслухав сказане в ефірі й забрав свої вибачення. За словами Арестовича, йшлося про припущення, а не доконаний факт.

У понеділок, 16 січня, у парламенті ініціювали збір підписів з вимогою звільнити Арестовича з посади радника Офісу президента після його заяви про ракетний удар РФ по будинку у Дніпрі 14 січня. 

17 січня радник Офісу президента України Олексій Арестович написав заяву на звільнення після скандалу довкола його коментарів про вибух у Дніпрі.

Того ж дня Офіс президента задовольнив прохання Олексія Арестовича про звільнення з посади позаштатного радника. 

Політика, 18.01.2023 16:36