Фото: Вікіпедія

В Одесі готуються відкрити окремі пляжі: подробиці

В Одесі підготують окремі пляжі для відпочивальників в умовах режиму воєнного стану. Відкрити зони для відпочинку на морі можуть вже на початку червня.

Про це повідомляє Одеська військова районна адміністрація.

Відповідний наказ видали начальник Одеської РВА та командувач ОУВ "Дунай". Там наголосили, що це наказ не про відкриття пляжів, а про "умови за яких можуть бути відкриті пляжі".

"Спільний Наказ визначає комплекс заходів, за умови виконання яких буде надано можливість доступу для відвідування громадянами окремих пляжних зон, для оздоровлення з можливістю купання в морі, в межах берегової лінії міста Одеси — від пляжу "Ланжерон" до 16 станції Великого Фонтану", — йдеться в повідомленні.

Остаточне рішення про відкриття пляжів обіцяють прийняти після 5 червня.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" анонсувала новий графік руху та маршрути поїздів на літній сезон. Зокрема, поїзд №148/147 "Київ — Одеса" курсуватиме через Черкаси, що дозволить мешканцям Черкащини зручно планувати свій відпочинок біля моря. Новий розклад діятиме вже з 10 червня.

Наразі відвідування Одеського узбережжя цього року, як і минулого, під забороною. Влада вже розробляє альтернативні місця пляжному відпочинку, щоб не наражати людей на мінну небезпеку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Суспільство, 24.05.2023 19:47