Фото: ілюстративне. Джерело: grad.ua

В Одесі маленька дівчинка випала з вікна восьмого поверху: вона у важкому стані

Маленьку одеситку (один рік і 11 місяців) шпиталізували до обласної дитячої клінічної лікарні у важкому стані після того, як вона випала з вікна квартири на восьмому поверсі.

Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеські області.

Дівчинку разом із чотирирічним братиком мати на деякий час батьки привезли до бабусі. З її слів, вона ненадовго залишила онуків самих і пішла до магазину.

"За цей час дівчинка, ймовірно, забралася на підвіконня, сперлася на москітну сітку та випала з вікна. Лікарі діагностувати потерпілій закриту черепно-мозкову травму голови, струс головного мозку та інші ушкодження тіла", — розповіли одеські правоохоронці.

Вони додали, що родина раніше не потрапляла у поле зору правоохоронних органів і на обліку соціальних служб не перебувала. Наразі поліцейські встановлюють повні обставини події, після чого їй нададуть правову кваліфікацію.

Поліцейські вкотре закликали батьків і осіб, що їх замінюють, дбати про безпеку дітей.

"Не залишайте малечу без нагляду, унеможливлюйте її доступ до небезпечних предметів, речовин, вікон, якщо ви живете у багатоповерхових будинках. Пам’ятайте, що москітна сітка не здатна витримати вагу дитини", — наголосили вони.

Нагадаємо, що 14 липня в передмісті Києва чотирирічна дівчинка випала з вікна. Дитина вижила, її госпіталізували до лікарні.

У липні в Черкасах однорічна дитина випала з вікна четвертого поверху. Малюка госпіталізували в реанімацію місцевої лікарні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 04.09.2023 09:58