Фото: Одеська міськрада

В Одесі обвалилася частина стіни міської інфекційної лікарні (фото, відео)

У п'ятницю, 19 січня, в Одесі обвалилась частина стіни циркульного корпусу інфекційної лікарні. Будівля є пам’яткою архітектури.

Про це повідомив перший заступник міського голови Олександр Філатов, передає Telegram-канал "Одеса. Офіційно".

Зазначається, що будівля є пам’яткою архітектури національного значення. Вона перебуває в аварійному стані, і вже мінімум п'ять років не експлуатується. 

У мерії наголосили, що внаслідок інциденту ніхто не постраждав. За словами Філатова, фахівцями профільних служб мерії та науковцями Одеської державної академії будівництва та архітектури буде проведено обстеження будівлі та надані рекомендації щодо першочергових дій.

"З огляду на те, що будівля є пам'яткою архітектури національного значення, будь-які роботи будуть узгоджуватися з відповідними державними органами", — уточнили в мерії.

Нагадаємо, раніше у Києві затопило укриття відходами з каналізації. Інцидент трапився 13 січня у Солом'янському районі столиці на вулиці Метробудівській.

Також 22 грудня в укритті однієї зі шкіл міста Києва під час повітряної тривоги обвалилася стеля. У цей час там перебували діти. Момент обвалу стелі потрапив на відео.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 19.01.2024 14:26