Фото ілюстративне зі соцмереж

В Одесі пролунали вибухи: після атаки "шахедів" регіон зазнав ракетного обстрілу

У четвер, 22 лютого, в Одесі пролунали вибухи під час повітряної тривоги. Місто та регіон спочатку атакували безпілотники, а згодом — і ракетами Х-22.

Про це повідомила прес-служба Повітряних сил Збройних сил України.

"Зафіксовано пуски ракет Х-22 з Чорного моря в напрямку південних областей! Одеса — терміново в укриття! Ізмаїл — в укриття!" — попередили українські військові.

За інформацією моніторингових Telegram-каналів, так само під загрозою ракетних ударів перебувають інші міста Одеської області — Чорноморськ, Татарбунари, Вилкове, Рені тощо.

До цього від Повітряних сил надходила інформація, що російські окупанти атакують Одещину з акваторії Чорного моря декількома групами дронів.

У місті пролунали вибухи. Повідомлялося про роботу Сил протиповітряної оборони. Водночас місцеві канали писали про пожежу в місті після атаки дронів іще до ракетного обстрілу.

Голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер закликав мешканців міста перебувати в укриттях до відбою повітряної тривоги.

Мапа повітряних тривог станом на 23:15 мала такий вигляд.

Мапа повітряних тривог

Мапа зі сайту alerts.in.ua

Нагадаємо, що в четвер, 22 лютого, ввечері в деяких регіонах України оголошено повітряну тривогу. Російські окупанти з 21:00 з Півдня запустили безпілотники типу "Шахед". Загроза стосувалася багатьох областей України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.02.2024 23:17