Колаж: TrueUA

В Одесі пролунали вибухи: у деяких областях України оголосили повітряну тривогу

У п’ятницю, 5 квітня, в Одесі чули звуки вибухів. Працювали засоби протиповітряної оборони. Є загроза обстрілів східних і південних регіонів України.

Про вибухи в Одесі повідомило видання "Думська". Журналісти посилаються на місцевих мешканців, які надвечір зафіксували звуки вибухів. За інформацією видання, в місті працює протиповітряна оборона.

Повітряні сили ЗСУ попереджали, що перед вибухами з моря в бік Одеси росіяни випустили ракету Х-59.

"Спостерігається  активність ворожої тактичної авіації на східному напрямку! Загроза застосування авіаційних засобів ураження!" — додали згодом українські військові.

О 21:14 вони оголосили про відбій загрози для південних областей. Водночас активність ворожої тактичної авіації спостерігалася на північному сході. Там була загроза застосування авіаційних засобів ураження.

Станом на 21:26 мапа повітряних тривог мала такий вигляд:

Мапа повітряних тривог

Мапа з сайту alerts.in.ua

Як відомо, сьогодні близько 15:10 мешканці Запоріжжя почули вибухи. Це сталося під час загрози балістики у Запорізькій області. За декілька годин у Запоріжжі знову пролунали два вибухи. У місті є руйнування та жертви.

Нагадаємо, що внаслідок ворожої атаки 5 квітня по Запоріжжю поранення отримала журналістка "Укрінформу" Ольга Звонарьова. У кореспондентки травмована нога.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.04.2024 21:36