Фото ілюстративне. Джерело: "Кореспондент"

В Одесі п'яний чоловік жбурнув у дітей страйкбольну гранату: вона вибухнула

В Одесі чоловік напідпитку кинув з балкона своєї квартири страйкбольну гранату прямо на дитячий майданчик. Снаряд вибухнув — діти, на щастя, не постраждали, оскільки перебували на безпечній відстані.

Як поінформували у Головному управлінні Національної поліції Одеської області, про інцидент правоохоронцям повідомила мешканка багатоквартирного будинку. Вона просила поліцію вжити заходів щодо її сусіда, який із балкона власної оселі кинув у двір, де гралися діти, гранату, яка вибухнула.

На місці події правоохоронці виявили залишки страйкбольної гранати. Правопорушником виявився нетверезий 47-річний чоловік, який розповів поліцейським, що гранату він придбав через інтернет, а жбурнув її у двір, щоб розігнати дітей, які заважали йому відпочивати. У квартирі чоловіка поліцейські знайшли ще одну таку гранату.

"Відомості за вказаним фактом поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення фігурантові про підозру", — додали в поліції.

Нагадаємо, у березні житель Києва загинув внаслідок вибуху гранати. Вона здетонувала у руках 29-річного чоловіка неподалік від дитячого майданчика.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 23.06.2023 05:32