Фото: соцмережі

В Одесі сталося масове отруєння курсантів: що кажуть у поліції

В Одесі поліція розпочала кримінальне провадження через масове отруєння курсантів місцевих навчальних закладів. Понад шість десятків студентів потрапили у лікарню.

Про це заявили в поліції Одеської області. Зазначається, що правоохоронців про інцидент повідомили медики. Отруєння курсантів нібито сталося цього тижня у двох одеських навчальних закладах.

"Наразі 64 курсанти віком від 15 до 22 років із гострою харчовою токсикоінфекцією проходять лікування у медичних закладах", — розповіли у поліції.

За попередньою інформацією, йдеться про порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням. За обома фактами слідчі територіальних підрозділів поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

"Наразі в рамках розпочатих кримінальних проваджень призначено низку експертних досліджень", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Львівській області внаслідок отруєння грибами померла 37-річна мешканка Червоноградщини. Лікарі боролися за життя жінки сім діб. Зазначається, що сама жінка під час звернення по меддопомогу розповіла, що гриби збирали у лісосмузі Червоноградського району. Вживала, з її слів, смажені парасольки, однак медики припускають, що це могла бути бліда поганка. Симптоми отруєння з’явилися на другий день після споживання грибів. Зокрема, у жінки спостерігалася нудота, блювота, біль в животі, діарея та загальна слабість. Тоді жінку госпіталізували.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 17.11.2023 18:05