Наслідки обстрілу Одеси. Джерело: ДСНС

В Одесі в лікарні помер один із постраждалих унаслідок рашистського обстрілу

У середу, 13 грудня, ввечері в одеській лікарні помер чоловік, який постраждав від нічної атаки російських окупантів. У нього повторно зупинилося серце.

Про це повідомив начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

За його даними, під час російського обстрілу в 42-річного співробітника комунальної установи зупинилося серце, однак завдяки лікарям реанімація пройшла успішно.

Проте після 21:00 стало відомо, що серце постраждалого зупинилося повторно. Реанімаційні заходи не допомогли.

"Щирі співчуття рідним і близьким…", — написав начальник Одеської обласної військової адміністрації у соціальних мережах.

Раніше Олег Кіпер повідомляв про стан другого постраждалого, 50-річного далекобійника з Донеччини. Лікарі продовжують протишокову й антибактеріальну терапію. Чоловік перебуває у блоці інтенсивної терапії опікового профілю.

Як відомо, сьогодні вночі в результаті російського обстрілу в Одесі впали уламки збитих "шахедів".У результаті в місті розпочалася пожежа. Тоді фіксували рух ударних БпЛА з акваторії Чорного моря у напрямку Одещини. Сили оборони Півдня уточнювали, що триває бойова робота, та закликали нічого не викладати в мережу.

Нагадаємо, сьогодні ж через аварійне відключення тимчасово припинено теплопостачання в частині Одеси. До кінця доби комунальники планували завершити аварійні роботи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.12.2023 23:08