Фото: Нацполіція

В одеському офісі вибухнув боєприпас: його принесли як сувенір

В Одесі в офісі однієї з торговельних мереж стався вибух, внаслідок якого травмувалося двоє людей.

Про це повідомили в Головному управлінні Нацполіції Одеської області.

Попередньо встановлено, що в офісі однієї з торговельних мереж вибухнув використаний боєприпас, який до офісу приніс один з постраждалих як сувенір. Походження вибухового предмета наразі встановлюють поліцейські.

Двох працівників, які перебували під час вибуху у приміщенні, з вибуховими та рваними ранами кінцівок госпіталізовано.

"Звертаємось до громадян бути дуже уважними та обережними. Не наражайте себе та оточення на небезпеку. Ні в якому разі не наближайтесь та не торкайтесь підозрілих предметів та тих, що зовнішньо схожі на бойові припаси, снаряди, міни тощо. На даний час, коли в нашій країні тривають бойові дії, це питання дуже актуально. У разі, якщо ви виявили такі предмети, невідкладно повідомте про це до найближчого підрозділу поліції, або зателефонуйте на спецлінію "102", — наголосили правоохоронці.

В Одесі в офісі торговельної мережі стався вибух

Фото: Нацполіція

Нагадаємо, 18 жовтня у Харкові трапилася пожежа в одному із супермаркетів міста. Рятувальники евакуювали 30 осіб. Зазначається, що по прибуттю на місце події рятувальники встановили, що горить облицювання стіни на площі 100 квадратних метрів та дах триповерхової будівлі на площі, орієнтовно 200 квадратних метрів.

Також 18 жовтня у Київській області рятувальники ліквідували пожежу виробничо-складського приміщення. Горіла крівля приміщення на площі 1 000 квадратних метрів в Українці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 19.10.2023 10:17