Фото: Freepik

В одному з міст скоротять комендантську годину

На початку наступного тижня в Херсоні скоротять тривалість комендантської години. Відповідний наказ вже підписано.

Про це повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко.

Починаючи з вівторка, 16 травня, комендантська година в місті діятиме щодня з 21:00 до 05:00. Окрім цього, подовжено термін продажу алкогольних напоїв у місті до 15 червня поточного року. Час заборони продажу алкоголю залишається незмінним — з 15:00 до 10:00 щодня.

"Звертаюся до жителів міста та нагадую, що під час комендантської години забороняється перебувати на вулиці та в інших громадських місцях, а також переміщатись транспортом або пішки. Якщо в заборонений час людина перебуває на вулиці, комендантський патруль має право затримати її та перевірити наявність документів, встановити причину порушення комендантської години", — пояснив Мрочко.

Нагадаємо, у Херсоні з 5 по 8 травня була запроваджена цілодобова комендантська година, під час якої правоохоронці проводили контрдиверсійні заходи. Правоохоронцям вдалося затримати двох коригувальників ворожого артилерійського вогню. Окрім цього, силовики виявили прихильників "русского міра". З незаконного обігу в громадян вилучили зброю та боєприпаси.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.05.2023 10:26