Фото: facebook.com/smr.gov.ua

В одному з обласних центрів анонсували подорожчання проїзду у маршрутках

У Сумах вже з 22 червня зросте вартість проїзду на міських автобусних маршрутах загального користування, що працюють у звичайному режимі. Нова ціна за проїзд становитиме 15 гривень за одну поїздку.

Відповідне розпорядження опублікувала Сумська міська військова адміністрація.

Згідно з розпорядженням, вартість становитиме 15 гривень за одну поїздку для усіх маршрутів, крім № 51, яким вартість проїзду до села Піщане встановлена у розмірі 22 гривень. Вартість проїзду для учнів початкової школи залишається на попередньому рівні — 5 гривень.

В адміністрації зазначили, що розпорядження вступає в дію з моменту оприлюднення у друкованому медіа, тобто з наступного четверга. Водночас, як повідомили у відділі транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг, перевізники ухвалили рішення про застосування нової вартості проїзду з суботи, 22 червня.

У відділі також провели моніторинг чинної вартості проїзду у громадському транспорті та інших обласних центрах України та громадах Сумщини.

Раніше повідомлялось, що з грудня 2023 року у Львові безготівкова оплата проїзду стане доступною на усіх міських маршрутах. За проїзд можна оплатити банківською картою, пристроєм з NFC та транспортною карткою ЛеоКарт.

Нагадаємо, між станціями київського метро "Либідська" та "Деміївська" тривають ремонтні роботи. Відновити рух поїздів "синьою" лінією метрополітену планують на початку осені 2024 року.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 15.06.2024 20:05